Beoordelingen van Gyros Amersfoort

Recente recensies van Gyros Amersfoort

5 sterren na 39 reviews

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, misschien optie voor de friet deze ergens anders in te verpakken zakken scheuren onder je handen weg.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker altijd goede maaltijden en op tijd bezorgd

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de varkenshaas was lekker mals en goed op smaak. Eigenlijk altijd 👍🏽

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en smakelijk eten. Goede service en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader!!!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wederom heerlijk vers gegeten!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ook namens mijn vrouw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, we komen vast nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel erg te spreken over de service en het eten. Wegens oudergesprekken (ik ben leerkracht) had ik mijn eten om 19.30 uur besteld. Om 19uur was het weer al. Super snelle service natuurlijk, maar ik zat nog in gesprek en het was wel aardig afgekoeld toen ik er uit kwam om half 8. Ik begrijp dat jullie een snelle service willen leveren en ik kom ook echt nog wel terug, maar genoot wat minder van jullie normaal zo lekkere eten, door deze ervaring.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en het was erg lekker!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet echt warm meer vond iets te koud, volgende keer beter Verder was zoals altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, goed vlees, en vriendelijk personeel. Een aanrader!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Griek van amersfoort

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste bezorgrestaurant van Amersfoort!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel maar helaas een uur later bezorgd zonder excuses.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heel lekker alleen jammer dat er dressing op de salade zat terwijl ik had aangegeven geen dressing erop wilde

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd gebracht! Prima!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Grieks snackbareten. Heel vee vlees (ben ik niet gewend en hoeft voor mij niet maar is ongetwijfeld een pluspunt in de ogen van velen) De bifteki gemisto was lekker gekruid maar helaas veel te zout. En te machtig voor mij met die kaas. De bifteki maaltijd van mijn dochter viel zeer goed in de smaak. Patatjes lekker met die kruiden. En heerlijke tzatziki, goed dik. Salade was niets anders dan natte lauw-warme slablaadjes. Had ook niet anders verwacht maar noem het dan geen salade. Maar al met al de moeite waard. Bezorging vlot op of iets boor de afgesproken tijd en die heerlijke Griekse kruiden/grill smaak stelde me niet teleur.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is normaal altijd goed en ook lekker veel[teveel] nu was het iets minder en helaas door defect geen patat daarvoor in de plaats een pita broodje maar met mixschotel is patat toch lekkerder en saus was nu ook minder eigenlijk moest ik nu dus thuis nog patat bakken. maar normaal is het altijd goed en lekker denk nu door het defect een beetje snel afgemaakt merk je gelijk aan de smaak helaas maar kom volgende keer weer gewoon kan gebeuren toch

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten (voor 2e keer) echt uitstekend; alles heerlijk vers, smakelijk en bovendien goed warm. De bezorging perfect; nog eerder dan aangegeven! Volgende keer weer.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke service. Heerlijke griekse gerechten!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker!, En meestal op de geschatte tijd aanwezig soms wat eerder en op hele drukke momenten kost het wat meer tijd. Eten is wel altijd warm

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, eten weer prima zoals gewoonlijk!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten, snelle bezorging

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten hier altijd. Altijd vers en lekker mals. Zeer vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

kom er regelmatig, vriendelijke medewerkers en het eten is héérlijk, een echte aanrader!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating