Beoordelingen van Gyros Amersfoort

Recente recensies van Gyros Amersfoort

5 sterren na 295 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd en gerechten waren goed op temperatuur en smaak

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food, fast delivery. Highly recommended

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb wederom heerlijk gegeten. Eten werd optijd bezorgd en was goed warm. Echt een aanrader!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Grote porties

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, en de bezorger was precies op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten we besteller er regelmatig heerlijk en warm als je thuis komt in Bunschoten 😀👌🏻 En de prijs is ook goed je krijgt veel eten voor je geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Grieks eten, heerlijk, bestel het regelmatig nu ik ze ontdekt heb en ze ook thuis bezorgen, gewoon via hun website doen! snelle bezorging ook. Top!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten al halverwege de middag besteld met verzoek om 1900 uur te bezorgen. Eten werd pas om 2000 bezorgd en een deel van de bestelling ontbrak, dit werd na ongeveer 15 minuten wel gebracht. Kwaliteit van het eten was goed, maar de planning niet!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Max 2e kutzooi🤬🤬 Wel lekker gegeten met de mannen!!💥💥🎉 Was top. Bedankt 💪🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Alles was goed warm. De frietjes wel even in de airfryer gedaan want deze waren iets te nat en slap. Maar daarna weer goed knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, ik proef echt Griekenland terug. Gastvrij veel eten

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op afgesproken tijd, werd zelfs op de hotelkamer bezorgd 👍👍👍

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer een dikke 10

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Was op tijd klaar komen zeker weer terug.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Alles netjes warm geleverd door een beleefde bezorger. Gerechten zagen en smaakten dagvers! Absolute aanrader!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! En snel bezorgd.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is heerlijk en smaakt authentiek Grieks. Echt top! Bezorging op tijd en altijd heel vriendelijk.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima, bezorgtijd belachelijk

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima, bezorgtijd belachelijk

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie sterren. Zeer tevreden 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten zeker een aanrader mooi verpakt blijft goed warm je kan er zelfs mee naar Spakenburg rijden en het is nog warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ook goed verpakt en nog goed van temperatuur. Wel 25 minuten later dan gevraagd, dat vond ik wel lang duren , we hadden 2 uur van tevoren besteld, daar lag het niet aan.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behoorlijke en smaakvolle maaltijd voor een goede prijs.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Grieks eten,en meer als voldoende eten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk mixgril gegeten, Griekse salade en dolmades! Alles was perfect, zelf opgehaald, aardige jongens en mooie schone zaak

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit viel deze keer helaas tegen. De lamskoteletjes waren niet goed mals en nog erg rood van binnen, alsnog ze echt te kort gebakken waren. De broodjes van pita Gyros waren helaas een beetje aangebrand. Friet, salaris en tzatziki waren wel heerlijk.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was weer heerlijk als altijd!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van het eten. Alles perfect

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vlees en griekse salade van top kwaliteit. Warm en netjes op tijd bezorgd in Leusden.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk bezorging perfect

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer lekker en goed!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! En supersnel bezorgd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste gyros van Amersfoort en altijd netjes bezorgd.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas varkenshaasje weer rosé van binnen. Dat durf ik met varkensvlees niet te eten. Patat was ook niet lekker. Kippenhaasjes waren weer voortreffelijk en de bifteki ook.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, prijs/kwaliteit goed

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar weer heerlijk gegeten. Is voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit is prima inorde. Bestelling exact op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goede porties met goede smaken. Heerlijke mix grill, zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd besteld en keurig op tijd bezorgd.Twee keer de mixed grill met extra knoflooksaus. Voor ons meer dan genoeg,smaakte prima en ook nog lekker warm.Was weer top!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal weer goddelijk lekker alleen het varkenshaasje was nog rauw van binnen. Daarom 4 sterren i.pv. 5.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was bijzonder lekker, miste 2 stukken vlees

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en goed op tijd gebracht

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1 UUR TE LAAT !

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt prima. Elke keer weer heerlijk en vol van smaak Bezorging kan echt stukken beter. Nu voor de tweede keer lang moeten wachten. Deze keer drie kwartier later dan verwacht.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes, en altijd op tijd klaar (afhalen)

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al klant sinds ze in Leusderweg zaten. Kwaliteit is altijd uitstekend. Eigenlijk de beste echte Griek in De keistad. Enige minpunt misschien moeten jullie minder zout bij de patat doen 😅 Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste giro's van Amersfoort en omstreken en lekker veel ook! Bestelling ruim op tijd geleverd

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is lekker en we hebben al meerdere malen besteld maar t zou van ons véél minder zout mogen dan zou t nog beter smaken!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk! Super vers en heel snel bezorgd! Aanrader!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mixgrill gegeten met Griekse salade! Goede service en bezorging op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker zoals altijd. Aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd 100% goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke mix gril gegeten met 3 personen! Was meer dan genoeg, lekker met friet, salade en tzasiki! Voor herhaling vatbaar

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd rond de gevraagde tijd geleverd en heerlijk warm. Overheerlijke gyros en de patat is lekker knapperig. De bezorgers zijn vriendelijk en houden zich aan de corona maatregelen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs was het slecht weer (in de avond). Maar de bezorging duurde in totaal 2 uur en een kwartier. Het eten was helemaal super. Maar hier moesten we erg lang op wachten. 1 uur en 30 minuten was wel begrijpelijk geweest (vanwege het slechte weer). Mijn vrouw is toen ook gaan bellen (tussendoor). Hopelijk volgende keer beter. Mvg. Mauk

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar De bezorgtijd werd ruim genomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten met grote porties. Bezorgtijd was ook prima in orde. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Alle menu’s waren goed verpakt en warm. Vooral de varkenshaas met fetasaus was heerlijk. Fijn mals vlees. Top!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. Gewoon lekker gegeten!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer was het snel, warm en heerlijk.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk als altijd maar 2 uur wachttijd vond ik echt wel te veel. Ik snap dat het erg druk is. Of ik nog een keer in deze coronatijd ga bestellen zal ik even over moeten nadenken.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb hier al heel vaak besteld en eigenlijk altijd lekker gegeten. helaas is daar sinds gisteren een einde aan gekomen en zullen we een ander favoriet restaurant gaan zoeken. Als je kiphaasjes besteld en je krijgt vervolgens een bakje met gesneden kippe dij die ook nog niet gaar is, en na een belletje wordt er meegedeeld dat ze er niks aan kunnen doen dan sla je de plank voor je klanten volledig mis. Dus geen sterren voor kwaliteit en service.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten! Netjes bezorgd, grote porties, goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en kwalitatief goed eten

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en was op tijd bezorgd.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, kwaliteit prima bij het eten. Sla niet slap, vlees en patat stevig met lekkere ‘bite’.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten keurig op tijd klaar om op te halen . Komen zeker nog weer een keer terug. Was super.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de feest dagen snel geleverd en warm en lekker

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 broodjes gyros waren van beduidend van minder kwaliteit dan ik gewend ben. De gyros was niet vers en kruimelig. Niet lekker en halflauw al helemaal niet. De pita's waren hard,stug en sommige stukken zwart vd oven. De patat was prima. Een slechte dag van Gyros. Waarschijnlijk van gisteren snel opgewarmd en hup op de brommer. Ook nog 20 minuten later dan de gewenste bezorgtijd.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk weer!!We zijn blij dat we in de buurt wonen!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gekozen maaltijd thuis laten bezorgen, ivm corona. website helder en overzichtelijk. bezorging op tijd en vriendelijk, super. zeker een volgende bezoek maken hopelijk binnenkort live.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben eerder bij Gyros besteld. Soms duurt de bezorging wat lang maar het eten is het wachten waard. Vandaag werd de bestelling al vlot bezorgd echt top!!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten heel goed verpakt voor afhalen Minpuntje is de friet die door het plastic tasje slap word Beter in papieren tas of los erbij geven. Eten is heerlijk wij waren even terug op Kos

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top maar we hadden besteld om op te halen, tijdstip 18:50 - toen mijn man arriveerde werd ie volledig genegeert en wachtte ondanks erop aan spreken van de bediening volle 45 min tot het klaar was - er was nog niet eens aan begonnen..Niet fijn met de coronatijd dat iemand 45 min in dat kleine muffe kamertje koet wachten op de bestelling!! Niet tevreden!!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe drie keer eten besteld bij Gyros en alle keren heerlijk gegeten ! Complimenten voor de kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en heel snel bezorgd! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes gyros

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was net als alle andere keren weer heerlijk.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen door deze top mensen! :)

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overal prima. Bestelling was voor gevraagde aflevertijd bezorgd, en gesealed verpakt afgeleverd. Smaak was goed, en lekker. Beoordeling 4 sterren bezorging had als reden de temperatuur van het eten. Eten was niet meer heet, maar warm. Gezien, het feit dat t bezorging is, en de afstand (4,5 km), en buiten temperatuur is enige afkoeling te verwachten. Al met al voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben inmiddels een paar keer besteld en vinden het erg goed en lekker. Alleen de patat lijkt niet vers. Voor de tweede maal gefrituurd of zo.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar helaas een half uur na de afgesproken tijd. Verder genieten wij elke keer weer van jullie maaltijden.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!!! Vlees mag minder zout. Er mogen meer olijven in de Griekse salade. Is milieuvriendelijker verpakking mogelijk?

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer op tijd geleverd, ruim voor de bevestigde tijd. En het was heerlijk! Top!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd van goede kwaliteit. Helaas heeft het bezorgen zo’n 1/2 uur geduurd waardoor het eten niet erg warm meer was. Dat was jammer. Nieuwland is wat verder weg dat snap ik ook wel maar een 1/2 uur is wel erg lang.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zonder tomaat en sla Krijg ik er toch sla erop en tomaat Verder kwaliteit is gewoon top

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk gyros en patat Alleen had ik gevraagd om de tzaziki apart te doen maar toch lag de pita vol met tzaziki en dat lusten er 2 bij ons niet. Dat was jammer deze keer...

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar een uur bezorgtijd doorgeven en dan daarna nog bijna 1,5 uur wachten op je eten krijgen kan echt niet. 18:35 besteld, doorgeven bezorgtijd 19:24 en pas echt om 20:50 uur eten bezorgd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 17:45. Verwachte bezorgtijd 18:45. Om 19:15 gebeld hoe lang het nog duurde. Moest nog gemaakt worden. Uiteindelijk om 19:50 bezorgt. 2 uur later!!!! Kan echt niet. Voor bijna €80 euro eten besteld. Gevraagd voor een vergoeding maar daar werd niet op ingegaan.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld, eten was er snel, het was nog heet. Smaken waren erg lekker. Alles dus helemaal in orde en zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker eten en een foutje in de bestelling (een vergeten salade) snel en goed hersteld. Hulde

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op de gewenste tijd bezorgd. Eten was goed verpakt, warm vers en knapperig. Echt lekker gegeten. Klasse!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros, Griekse salade en kiphaasjes waren heerlijk. Vegetarisch gerecht was niet lekker (zat bijna alleen aubergine in die stug was).

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd en op tijd geleverd!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel, was lekker en nog warm!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd hartstikke laat bezorgd. Zeker 1 1/2 uur. En honger dat we hadden. Eten was koud. Lang leve de magnetron. Gelukkig smaakte het wel goed.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig goed, lekker en fantastisch eten. Altijd super bezorgt Nogmaals dank!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. Bezorgt op opgeven tijd !

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Eten weer heerlijk zoals altijd

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld, keurig verpakt en lekker eten! Voor herhaling vatbaar

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader om hier te bestellen. Het eten was van zeer goede kwaliteit en de verpakking waarin dit werd aangeleverd was erg goed. Lekker warm aangeleverd op tijd en zeer netjes. Alle sterren zijn op zijn plaats in deze

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd bleek keurig te zijn aangekondigd, maar dat mailtje had ik niet gelezen en dus werd ik ongeduldig omdat een uur wachten gisteren slecht uit kwam. Maar het was het wachten waard. Heerlijk gegeten!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online Pita gyros besteld en patat en online betaald, ideaal Het was overheerlijk... volgende week weer 😍

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer super was het

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:00 een bestelling geplaatst voor 18:15 uur. Om 18:30 nog niets, na bellen bleek de bestelling nog gemaakt te moeten worden. Uiteindelijk om 19:15 bezorgd.. Kwaliteit van het eten was verder wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere mixed grill en de heerlijkste tzatziki die ik sinds jaren heb geproefd. top!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. Helaas kwam de bezorger een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. bezorging was veel later dan afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed weer Nr1 voor mij

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker. Jammer dat het 45 minuten te laat werd geleverd.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een mail dan het 01:45 uur zou duren voor dat ik het binnen kreeg. Hierop gebeld en ze gaven aan nee ongeveer met een uurtje heb je het in huis. Vervolgens alsnog 1:40 gewacht....maar het was het wachten zeker weer waard.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het vandaag minder dan dat wij gewend zijn. De Gyros was waterig en zonder smaak en het gehakt was rauw. Telefonisch contact over gehad en prima te woord gestaan. Klachten worden serieus genomen. Alle vertrouwen in dat het een volgende keer weer perfect zal zijn. Zoals we ook gewend zijn

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker broodje veel vlees top

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete bezorg restaurant

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, veel en lekker vlees. Blijft een aanrader!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim half uur te laat. Eten was lekker als altijd

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook dit keer aangegeven 1 gyros zonder uien. Helaas weer met uien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geweldig

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren hier besteld altijd heerlijk de mix grill en over toevoegingen bij de salade doen ze niet moeilijk. Alleen deze keer zat er heel weinig smaak aan de gyros

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed service snel echt op tijd . En het belangrijkst super lekker veel En goed verpakt waardoor het nog super warm is

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Helaas erg lang op de bestelling moeten wachten, bijna 2 uur.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zoals we gewend zijn. Bezorgtijd wel wat aan de lange kant 75 min.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging, ruime portie en erg lekkere souvlaki

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na bestelling een mail gekregen met de verwachte bezorg tijd. Om 18 uur besteld verwachte bezorgtijd zou 18.40 zijn. Om 19.20 maar even gebeld waar het bleef. Werd verteld dat het erg druk is en dat het zeker nog 3 kwartier zou duren. Uiteindelijk zelf opgehaald. Dit was volgens dhr aan de telefoon sneller en beter ook in het vervolg. Misschien als het te druk is geen bezorging aannemen

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed vers, smakelijk en netjes verzorgd. Weer heerlijk gegeten. De bezorging was deze keer door grote drukte wat minder snel dan gewend. Ik had graag nog even gehoord dat het echt wel wat langer ging duren dan de aangegeven tijd.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk zoals altijd (dit was onze 5de bestelling). Bezorgers zijn netjes, beleeft en tot nu toe altijd op tijd. Top!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Wat is het toch altijd smullen met het eten van Gyros.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar bijna een uur bezorgd na de opgegeven tijd. Dat is jammer en iets vergeten te bezorgen Ondanks dat heerlijk gegeten. Dus als de bezorging verbetert bestellen wij zeker vaker.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was als vanouds weer erg lekker, maar bijna 2 uur moeten wachten voordat je het krijgt vind ik echt niet acceptabel.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en grote portie

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de gyros was voor de eerste keer echt niet lekker, het was eigenlijk shoarma (en ook nog eens geen lekkere shoarma) wat er bezorgd werd! de friet was helemaal zacht geworden, dit zijn we niet gewend van gyros amersfoort, normaal gesproken is het prima friet en prima gyros. zonde van ons geld en we gaan niet nog een keer bestellen

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft de beste gyros in Amersfoort

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en eten was top

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgen

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle en goede bezorging. Lekker gegeten!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo super lekker en goed warm en precies de tijd die je opgeven hebt Super dit was de tweede keer maar er volgen er meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd (goed verpakt) keurig op tijd afgeleverd. Het zijn ruime, gevarieerde porties. We hebben weer heerlijk gegeten. Bedankt weer en tot de volgende keer.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker broodje pita met veel vlees top

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg goed!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros en bifteki was deze keer erg flauw, alsof er geen kruiden op zaten. Normaal altijd super lekker eten hier, vandaag helaas iets minder.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en goede bezorging

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, had gisteren een mix grill speciaal besteld maar de lamskotelet was niet te vinden helaas! hoop ook voortaan dat hij iets groter is dan dat het normaal is (is een heel klein stukje lam).verder is het eten prima!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste greeks eten ik heb ooit gegeten. Ik vind hier alles lekker :-)

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd. Alleen het voorgerecht klopte niet helemaal. Ik had gevulde groene olijven besteld, ik heb gewone groene olijven gekregen.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top nr 1 voor mij in Amersfoort

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al verschillende keren bij opmerkingen aangegeven 1 gyros zonder uien. Ook gisteren beide maaltijden weer met uien.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker en bezorging was super snel sneller dan aangegeven

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnel bezorgd. Aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd en mooi op tijd klaar!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een stukje Griekenland in Amersfoort!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en overheerlijk 👍🏻 Voor herhaling vatbaar !

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hello, This was our first time ordering from Gyros, and we were quite pleased. The portion sizes were very big, and my boars sausage was amazing. My girlfriend felt that the moussaka was a little too oily, but that is the only negative. We will order from Gyros again and look forward to visiting their restaurant when they reopen. Best regards, Chris Weed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd week 1,5 uur af dan prognose. Op zich ook wel logisch op een drukke dag. Het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur na de aangegeven bezorgingstijd moeten wachten op ons eten.. na een uur te laat, toch maar even gebeld en daarna nog een uur moeten wachten. Het is dat die ene ster niet weg te halen is, maar jullie zijn nog geen 1 ster waard!! Hoeveelheid tzaziki (of hoe dat maagzuur ook mag heten) is inmiddels ook al gehalveerd voor dezelfde prijs! Bespaar de moeite en neem aub GEEN CONTACT met mij op want misschien krijgen andere mensen daardoor wel hun eten optijd! Een nieuwe kans krijgen jullie niet meer van ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd erg goed. Vooral de knoflooksaus is heerlijk. Kleine opmerking, De bezorging duurde erg lang de laatste keer. Wij begrijpen dat het in deze tijd extra druk is maar misschien een tip om de klant dan even te bellen dat de verwachte bezorgtijd ( die ontvang je via de mail) waarschijnlijk niet gehaald gaat worden. Ik heb bijna 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, dat vind ik toch wel buiten proporties. Hopelijk was dit eenmalig.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig bestel regelmatig

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Zelfs de frietjes waren deze keer lekker. De gewone dikke frieten, veel lekkerder dan de dunne! Ga zo door. De tzatziki is zeker een aanrader!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger ruim half uur te laat, frieten slap. Vlees e.d. prima.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was top lekker warm en een 15 min vroeger dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zaterdag lekker weer gyros menu gehaald. Man man man wat was het weer lekker. Absoluut de beste van Amersfoort en omgeving. Hier kan Pallas Athene nog wat van leten qua smaak en hoeveelheid!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekkere mixed grill.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!! Kwaliteit en ik waande mij ff in Griekenland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees is altijd heerlijk bij dit restaurant alleen de salade die erbij zit mag wel wat aandacht verdienen beetje uien en tomaatje en komkommer zou lekker wezen erbij. Bestaat nu alleen uit gemengde sla.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer echt lekker kan niet beter! Echt een aanrader in amersfoort

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker, mals en nog warm. Volgens de opgegeven tijd bezorgd! Doen we vast nog wel een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was alleen een beetje kouder dan een eerdere bestelling. Verder waren we weer uitermate tevreden.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een leuk verjaardags diner had moeten worden veranderde in een grote teleurstelling doordat er pas na 15 minuten ná de afgesproken bezorgtijd een onverschillig telefoontje kwam met de mededeling dat het 20 minuten tot een half uur later zou worden. Geen excuses of iets. 35 minuten nog geen maaltijd en moest ik bellen om op nare manier te horen dat het er zo aan zou komen . Onverschillig en niet netjes te woord gestaan en een belofte als compensatie baklva te krijgen werd er gewoon opgehangen. Uiteindelijk 75 minuten te laat kregen we de maaltijd met de mededeling ; ja het is druk! Neem dan niet zo veel orders aan! En die baklava moeten we nog krijgen die was er niet bij. Zeer slechte communicatie! Jammer want het eten is lekker maar helaas wij bestellen niet meer.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker gegeten, en aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pitabroodjes. Goede salades. Lekker vlees. Alles met liefde gemaakt. Keurig op tijd bezorgd. Constante kwaliteit.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd. En eten was heerlijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg late bezorging. Dit was helaas niet de eerste keer. En dan bel je en dan het excuus “u krijgt dan wel vers eten”. Het wordt weg gelachen. Het probleem is dat het eten zo lekker is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke griek en ook nog eens heel vriendelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was erg gekruid/ te zout .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur te laat besteld en integenstelling tot eerdere goede bestellibgen was de mousaka niet ok. Een zwaar overheersende nootmuskaat smaak en erg papperig

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging goed binnen tijd die aangegeven was en nog lekker gegeten ook toppie

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

half uurtje te laat, maar keurig gemeld. Heerlijk Grieks gegeten, niks op aaan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix grill was perfect en keurig op tijd en vriendelijke bezorger! Tot volgende keer!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service; had per ongeluk i.p.v. bezorging een bestelling geplaatst voor afhalen. Na een telefoontje met Gyros werd dut gelukkig omgezet en kwamen ze toch bezorgen. En natuurlijk was het weer heerlijk eten!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit, snel geleverd ook!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix grill speciaal was weer heerlijk! Super mals vlees, goed gekruid, ruime porties. Aanrader!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, ruime porties en zeer correcte bezorging, aanrader

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De redelijk grote bestelling was op tijd klaar en was bij thuiskomst (10 min. rijden) nog warm genoeg om te eten. Het belangrijkste was natuurlijk de smaak: 5 sterren!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel,lekker en niet duur. Goede site waarin alkes duidelijk en snel kon worden ingevuld. Mijn complimenten!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker Fijn dat de opmerking perfect was uitgevoerd

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top zoals altijd

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen roomsaus, maar een blik kattenvoer met pasta er doorheen. Heel veel olie. Beetje jammer voor dat geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding was niet helemaal goed. Frietjes waren koud. Tzazikie was erg lekker.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product had iets meer kunnen zijn en was er een half uur later dan in eerste instantie aangekondigd. Ik had uit de eerste mail niet door dat er nog een mail volgt als de bezorger vertrekt. Als dat duidelijker was geweest had ik niet hoeven bellen en was de hele transactie voor mij soepeler geweest.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 besteld, verwachte levertijd 18.45. Om 19.30 nog steeds niets. Toch maar eventjes gebeld. Het was erg druk werd er gezegd en het kon nog 30-45 min. duren. Uiteindelijk werd het rond 20.45 gebracht. Ik begrijp dat het druk kan zijn maar misschien is het dan handig dat er tijdig doorgegeven wordt dat het veel langer kan duren. Nu ben je bijna 3 uur op je eten aan het wachten. Je krijgt geen excuses voor het lange wachten, helemaal niets.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten Was helaas niet echt warm meer Kwaliteit was wel goed Blijf toch bestellen Hopelijk volgende keer sneller bezorgd

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, op tijd bezorgd, lekker warm en heerlijk gegeten.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, misschien optie voor de friet deze ergens anders in te verpakken zakken scheuren onder je handen weg.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker altijd goede maaltijden en op tijd bezorgd

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de varkenshaas was lekker mals en goed op smaak. Eigenlijk altijd 👍🏽

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en smakelijk eten. Goede service en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader!!!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wederom heerlijk vers gegeten!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ook namens mijn vrouw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, we komen vast nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel erg te spreken over de service en het eten. Wegens oudergesprekken (ik ben leerkracht) had ik mijn eten om 19.30 uur besteld. Om 19uur was het weer al. Super snelle service natuurlijk, maar ik zat nog in gesprek en het was wel aardig afgekoeld toen ik er uit kwam om half 8. Ik begrijp dat jullie een snelle service willen leveren en ik kom ook echt nog wel terug, maar genoot wat minder van jullie normaal zo lekkere eten, door deze ervaring.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en het was erg lekker!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet echt warm meer vond iets te koud, volgende keer beter Verder was zoals altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, goed vlees, en vriendelijk personeel. Een aanrader!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Griek van amersfoort

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste bezorgrestaurant van Amersfoort!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel maar helaas een uur later bezorgd zonder excuses.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heel lekker alleen jammer dat er dressing op de salade zat terwijl ik had aangegeven geen dressing erop wilde

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd gebracht! Prima!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Grieks snackbareten. Heel vee vlees (ben ik niet gewend en hoeft voor mij niet maar is ongetwijfeld een pluspunt in de ogen van velen) De bifteki gemisto was lekker gekruid maar helaas veel te zout. En te machtig voor mij met die kaas. De bifteki maaltijd van mijn dochter viel zeer goed in de smaak. Patatjes lekker met die kruiden. En heerlijke tzatziki, goed dik. Salade was niets anders dan natte lauw-warme slablaadjes. Had ook niet anders verwacht maar noem het dan geen salade. Maar al met al de moeite waard. Bezorging vlot op of iets boor de afgesproken tijd en die heerlijke Griekse kruiden/grill smaak stelde me niet teleur.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is normaal altijd goed en ook lekker veel[teveel] nu was het iets minder en helaas door defect geen patat daarvoor in de plaats een pita broodje maar met mixschotel is patat toch lekkerder en saus was nu ook minder eigenlijk moest ik nu dus thuis nog patat bakken. maar normaal is het altijd goed en lekker denk nu door het defect een beetje snel afgemaakt merk je gelijk aan de smaak helaas maar kom volgende keer weer gewoon kan gebeuren toch

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten (voor 2e keer) echt uitstekend; alles heerlijk vers, smakelijk en bovendien goed warm. De bezorging perfect; nog eerder dan aangegeven! Volgende keer weer.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke service. Heerlijke griekse gerechten!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker!, En meestal op de geschatte tijd aanwezig soms wat eerder en op hele drukke momenten kost het wat meer tijd. Eten is wel altijd warm

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, eten weer prima zoals gewoonlijk!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten, snelle bezorging

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten hier altijd. Altijd vers en lekker mals. Zeer vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

kom er regelmatig, vriendelijke medewerkers en het eten is héérlijk, een echte aanrader!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating