Beoordelingen van Gyros Amersfoort

Recente recensies van Gyros Amersfoort

5 sterren na 135 reviews

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed vers, smakelijk en netjes verzorgd. Weer heerlijk gegeten. De bezorging was deze keer door grote drukte wat minder snel dan gewend. Ik had graag nog even gehoord dat het echt wel wat langer ging duren dan de aangegeven tijd.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk zoals altijd (dit was onze 5de bestelling). Bezorgers zijn netjes, beleeft en tot nu toe altijd op tijd. Top!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Wat is het toch altijd smullen met het eten van Gyros.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar bijna een uur bezorgd na de opgegeven tijd. Dat is jammer en iets vergeten te bezorgen Ondanks dat heerlijk gegeten. Dus als de bezorging verbetert bestellen wij zeker vaker.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was als vanouds weer erg lekker, maar bijna 2 uur moeten wachten voordat je het krijgt vind ik echt niet acceptabel.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en grote portie

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de gyros was voor de eerste keer echt niet lekker, het was eigenlijk shoarma (en ook nog eens geen lekkere shoarma) wat er bezorgd werd! de friet was helemaal zacht geworden, dit zijn we niet gewend van gyros amersfoort, normaal gesproken is het prima friet en prima gyros. zonde van ons geld en we gaan niet nog een keer bestellen

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft de beste gyros in Amersfoort

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en eten was top

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgen

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle en goede bezorging. Lekker gegeten!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo super lekker en goed warm en precies de tijd die je opgeven hebt Super dit was de tweede keer maar er volgen er meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd (goed verpakt) keurig op tijd afgeleverd. Het zijn ruime, gevarieerde porties. We hebben weer heerlijk gegeten. Bedankt weer en tot de volgende keer.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker broodje pita met veel vlees top

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg goed!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros en bifteki was deze keer erg flauw, alsof er geen kruiden op zaten. Normaal altijd super lekker eten hier, vandaag helaas iets minder.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en goede bezorging

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, had gisteren een mix grill speciaal besteld maar de lamskotelet was niet te vinden helaas! hoop ook voortaan dat hij iets groter is dan dat het normaal is (is een heel klein stukje lam).verder is het eten prima!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste greeks eten ik heb ooit gegeten. Ik vind hier alles lekker :-)

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd. Alleen het voorgerecht klopte niet helemaal. Ik had gevulde groene olijven besteld, ik heb gewone groene olijven gekregen.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top nr 1 voor mij in Amersfoort

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al verschillende keren bij opmerkingen aangegeven 1 gyros zonder uien. Ook gisteren beide maaltijden weer met uien.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker en bezorging was super snel sneller dan aangegeven

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnel bezorgd. Aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd en mooi op tijd klaar!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een stukje Griekenland in Amersfoort!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en overheerlijk 👍🏻 Voor herhaling vatbaar !

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hello, This was our first time ordering from Gyros, and we were quite pleased. The portion sizes were very big, and my boars sausage was amazing. My girlfriend felt that the moussaka was a little too oily, but that is the only negative. We will order from Gyros again and look forward to visiting their restaurant when they reopen. Best regards, Chris Weed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd week 1,5 uur af dan prognose. Op zich ook wel logisch op een drukke dag. Het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur na de aangegeven bezorgingstijd moeten wachten op ons eten.. na een uur te laat, toch maar even gebeld en daarna nog een uur moeten wachten. Het is dat die ene ster niet weg te halen is, maar jullie zijn nog geen 1 ster waard!! Hoeveelheid tzaziki (of hoe dat maagzuur ook mag heten) is inmiddels ook al gehalveerd voor dezelfde prijs! Bespaar de moeite en neem aub GEEN CONTACT met mij op want misschien krijgen andere mensen daardoor wel hun eten optijd! Een nieuwe kans krijgen jullie niet meer van ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd erg goed. Vooral de knoflooksaus is heerlijk. Kleine opmerking, De bezorging duurde erg lang de laatste keer. Wij begrijpen dat het in deze tijd extra druk is maar misschien een tip om de klant dan even te bellen dat de verwachte bezorgtijd ( die ontvang je via de mail) waarschijnlijk niet gehaald gaat worden. Ik heb bijna 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, dat vind ik toch wel buiten proporties. Hopelijk was dit eenmalig.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig bestel regelmatig

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Zelfs de frietjes waren deze keer lekker. De gewone dikke frieten, veel lekkerder dan de dunne! Ga zo door. De tzatziki is zeker een aanrader!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger ruim half uur te laat, frieten slap. Vlees e.d. prima.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was top lekker warm en een 15 min vroeger dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zaterdag lekker weer gyros menu gehaald. Man man man wat was het weer lekker. Absoluut de beste van Amersfoort en omgeving. Hier kan Pallas Athene nog wat van leten qua smaak en hoeveelheid!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekkere mixed grill.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!! Kwaliteit en ik waande mij ff in Griekenland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees is altijd heerlijk bij dit restaurant alleen de salade die erbij zit mag wel wat aandacht verdienen beetje uien en tomaatje en komkommer zou lekker wezen erbij. Bestaat nu alleen uit gemengde sla.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer echt lekker kan niet beter! Echt een aanrader in amersfoort

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker, mals en nog warm. Volgens de opgegeven tijd bezorgd! Doen we vast nog wel een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was alleen een beetje kouder dan een eerdere bestelling. Verder waren we weer uitermate tevreden.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een leuk verjaardags diner had moeten worden veranderde in een grote teleurstelling doordat er pas na 15 minuten ná de afgesproken bezorgtijd een onverschillig telefoontje kwam met de mededeling dat het 20 minuten tot een half uur later zou worden. Geen excuses of iets. 35 minuten nog geen maaltijd en moest ik bellen om op nare manier te horen dat het er zo aan zou komen . Onverschillig en niet netjes te woord gestaan en een belofte als compensatie baklva te krijgen werd er gewoon opgehangen. Uiteindelijk 75 minuten te laat kregen we de maaltijd met de mededeling ; ja het is druk! Neem dan niet zo veel orders aan! En die baklava moeten we nog krijgen die was er niet bij. Zeer slechte communicatie! Jammer want het eten is lekker maar helaas wij bestellen niet meer.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker gegeten, en aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pitabroodjes. Goede salades. Lekker vlees. Alles met liefde gemaakt. Keurig op tijd bezorgd. Constante kwaliteit.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd. En eten was heerlijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg late bezorging. Dit was helaas niet de eerste keer. En dan bel je en dan het excuus “u krijgt dan wel vers eten”. Het wordt weg gelachen. Het probleem is dat het eten zo lekker is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke griek en ook nog eens heel vriendelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was erg gekruid/ te zout .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur te laat besteld en integenstelling tot eerdere goede bestellibgen was de mousaka niet ok. Een zwaar overheersende nootmuskaat smaak en erg papperig

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging goed binnen tijd die aangegeven was en nog lekker gegeten ook toppie

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

half uurtje te laat, maar keurig gemeld. Heerlijk Grieks gegeten, niks op aaan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix grill was perfect en keurig op tijd en vriendelijke bezorger! Tot volgende keer!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service; had per ongeluk i.p.v. bezorging een bestelling geplaatst voor afhalen. Na een telefoontje met Gyros werd dut gelukkig omgezet en kwamen ze toch bezorgen. En natuurlijk was het weer heerlijk eten!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit, snel geleverd ook!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix grill speciaal was weer heerlijk! Super mals vlees, goed gekruid, ruime porties. Aanrader!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, ruime porties en zeer correcte bezorging, aanrader

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De redelijk grote bestelling was op tijd klaar en was bij thuiskomst (10 min. rijden) nog warm genoeg om te eten. Het belangrijkste was natuurlijk de smaak: 5 sterren!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel,lekker en niet duur. Goede site waarin alkes duidelijk en snel kon worden ingevuld. Mijn complimenten!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker Fijn dat de opmerking perfect was uitgevoerd

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top zoals altijd

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen roomsaus, maar een blik kattenvoer met pasta er doorheen. Heel veel olie. Beetje jammer voor dat geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding was niet helemaal goed. Frietjes waren koud. Tzazikie was erg lekker.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product had iets meer kunnen zijn en was er een half uur later dan in eerste instantie aangekondigd. Ik had uit de eerste mail niet door dat er nog een mail volgt als de bezorger vertrekt. Als dat duidelijker was geweest had ik niet hoeven bellen en was de hele transactie voor mij soepeler geweest.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 besteld, verwachte levertijd 18.45. Om 19.30 nog steeds niets. Toch maar eventjes gebeld. Het was erg druk werd er gezegd en het kon nog 30-45 min. duren. Uiteindelijk werd het rond 20.45 gebracht. Ik begrijp dat het druk kan zijn maar misschien is het dan handig dat er tijdig doorgegeven wordt dat het veel langer kan duren. Nu ben je bijna 3 uur op je eten aan het wachten. Je krijgt geen excuses voor het lange wachten, helemaal niets.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten Was helaas niet echt warm meer Kwaliteit was wel goed Blijf toch bestellen Hopelijk volgende keer sneller bezorgd

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, op tijd bezorgd, lekker warm en heerlijk gegeten.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, misschien optie voor de friet deze ergens anders in te verpakken zakken scheuren onder je handen weg.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker altijd goede maaltijden en op tijd bezorgd

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de varkenshaas was lekker mals en goed op smaak. Eigenlijk altijd 👍🏽

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en smakelijk eten. Goede service en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader!!!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wederom heerlijk vers gegeten!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ook namens mijn vrouw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, we komen vast nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel erg te spreken over de service en het eten. Wegens oudergesprekken (ik ben leerkracht) had ik mijn eten om 19.30 uur besteld. Om 19uur was het weer al. Super snelle service natuurlijk, maar ik zat nog in gesprek en het was wel aardig afgekoeld toen ik er uit kwam om half 8. Ik begrijp dat jullie een snelle service willen leveren en ik kom ook echt nog wel terug, maar genoot wat minder van jullie normaal zo lekkere eten, door deze ervaring.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en het was erg lekker!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet echt warm meer vond iets te koud, volgende keer beter Verder was zoals altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, goed vlees, en vriendelijk personeel. Een aanrader!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Griek van amersfoort

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste bezorgrestaurant van Amersfoort!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel maar helaas een uur later bezorgd zonder excuses.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heel lekker alleen jammer dat er dressing op de salade zat terwijl ik had aangegeven geen dressing erop wilde

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd gebracht! Prima!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Grieks snackbareten. Heel vee vlees (ben ik niet gewend en hoeft voor mij niet maar is ongetwijfeld een pluspunt in de ogen van velen) De bifteki gemisto was lekker gekruid maar helaas veel te zout. En te machtig voor mij met die kaas. De bifteki maaltijd van mijn dochter viel zeer goed in de smaak. Patatjes lekker met die kruiden. En heerlijke tzatziki, goed dik. Salade was niets anders dan natte lauw-warme slablaadjes. Had ook niet anders verwacht maar noem het dan geen salade. Maar al met al de moeite waard. Bezorging vlot op of iets boor de afgesproken tijd en die heerlijke Griekse kruiden/grill smaak stelde me niet teleur.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is normaal altijd goed en ook lekker veel[teveel] nu was het iets minder en helaas door defect geen patat daarvoor in de plaats een pita broodje maar met mixschotel is patat toch lekkerder en saus was nu ook minder eigenlijk moest ik nu dus thuis nog patat bakken. maar normaal is het altijd goed en lekker denk nu door het defect een beetje snel afgemaakt merk je gelijk aan de smaak helaas maar kom volgende keer weer gewoon kan gebeuren toch

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten (voor 2e keer) echt uitstekend; alles heerlijk vers, smakelijk en bovendien goed warm. De bezorging perfect; nog eerder dan aangegeven! Volgende keer weer.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke service. Heerlijke griekse gerechten!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker!, En meestal op de geschatte tijd aanwezig soms wat eerder en op hele drukke momenten kost het wat meer tijd. Eten is wel altijd warm

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, eten weer prima zoals gewoonlijk!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten, snelle bezorging

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten hier altijd. Altijd vers en lekker mals. Zeer vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

kom er regelmatig, vriendelijke medewerkers en het eten is héérlijk, een echte aanrader!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating